Blog

Recensământ online. Cum se completează chestionarul și cum poți primi o zi liberă.

Timp de două luni, românii pot completa, online, formularul oficial pentru recenzare. Este pentru prima dată când recensământul populației și a locuințelor va fi 100% informatizat. Cei care refuză să participe la recensământ riscă sancțiuni dar persoanele care se autorecenzează online vor fi răsplătiet cu o zi de concediu de la locul de muncă pe baza numărului de înregistrare primit.

Mi Robot Vacuum-Mop Essențial, un ajutor de nădejde în curățenia zilnică.

Am băgat în priză și am testat aspiratorul robot de la Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essențial, inițial bănuiam că e doar un moft, sau doar o jucărie dar este cu adevărat util și raportul preț-calitate este foarte bun. Acest aspirator robot de la Xiaomi este fratele cel mai ieftin din gama și a fost intereseant să aflu că face față cu brio la treburile zilnice de aspirare și ștergere (mop) chiar dacă are mici impedimente ce nu sunt de nedepășit dacă urmăriți sfaturile din articol.

Calitatea materialelor este plăcut surprinzătoare iar cu o putere de 25W, capacitatea bateriei de 2500 mAh, capacitate de colectare de 420 ml, Filtru HEPA și navigare prin giroscop acest aspirator robot este perfect pentru a înlocui în curățenia zilnică aparatele clasice de aspirat. Efortul personal depus zilnic se reduce la 5 minute per cameră și constă în înlăturrea obstacolelor (scaune, încălțăminte, covoare pe care nu le poate aspira, etc) pentru că cu cât sunt mai puține obstacole cu atât va fi mai eficient. Nu înlocuiește cu totul un aspirator clasic, dar pentru o curățenie zilnică este perfect iar praful din casă este vizibil diminuat.

Lampa pentru dezinfectare cu lumina UV

Spre deosebire de metodele chimice de dezinfecție, lumina UV neutralizează rapid și eficient microorganismele printr-un proces fizic. Când bacteriile, virușii și protozoarele sunt expuse la lungimi de undă germicide ale luminii UV, acestea devin incapabile să se reproducă și își pierd puterea de a infecta.
Aceasta lampa are un senzor de poziție, produsul se oprește automat dacă este întors în sus pentru a împiedica razele UV să ajungă în ochi, e are

Mediaplayer Xiaomi Mi TV Stick

Acest stick TV de la Xiaomi este mic și discret și rulează sistemul de operare Android TV 9 (fără suport pentru update). Xiaomi Mi TV stick are acces la Google Play Store si un procesor quad core cortex A53 cu 1GB RAM si 8GB memorie interna. Aici putem vedea ca memoria internă nu permite spre exemplu sa copiezi pe el un film ceva mai mare. Totuși configurația îi permite sa ruleze fără probleme conținut Full HD 1080p (nu suporta 4k). Trebuie sa ținem cont ca acest produs este gândit doar pentru a reda conținut online sau pentru streaming de pe alt dispozitiv.

Purificator de aer AlecoAir P14 MINIO

AlecoAir P14 MINIO este un purificator compact cu un panou de control intuitiv si un filtru performat format dintr-un strat TRUE HEPA H13, un strat de Carbon Activ si un strat pre-filtru lavabil. El este destinat suprafețelor de pana la 15 mp
Acesta este dotat cu 4 trepte de ventilare (3 trepte + mod silențios) ce asigura un debit de aer de pana la 119 mc/h. Debitul de aer este de 95mc/h (cu filtru H13 inclus) si 119 mc/h cu filtru H11 opțional. Asta înseamnă ca dotat cu filtrul inclus poate schimba aerul intr-o camera de 15 mp de doua ori pe ora ceea ce este suficient pentru a face fata unui nivel mediu de poluare.

Purificator de Aer Levoit Core 300S

Levoit Core 300S.Nota obținută de acest produs pe Amazon este 4.7/5 din 47K de review-uri iar la E-mag are 4.89/5 din 116 review-uri. Raportat la aceste review-uri pare sa fie un produs care își face treaba dar sa vedem cat de ușor este de folosit si ce calități si defecte vom identifica. Specificații tehnice: suprafața recomandata 20 m, CADR 141 CFM / 240 m/h, nivel zgomot 22-48 dB, filtru True HEPA H13 cu carbon activ, senzor calitate aer 2.5PM, WiFi, compatibilitate Google Home, Amazon Alexa, Touch Screen, putere 15W.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
alexescu